Skip to content
W8-artikkel__Alarmerende.-Over-59-är-överviktiga_768x430-bilder-artikler

Alarmerande! 59 % av alla män är överviktiga – så gör du något åt det

Sedan 1980-talet har antalet med fetma i Sverige tredubblats, och utvecklingen ser ut att fortsätta. Enligt Folkhälsomyndigheten1 uppgav 59 % av svenska män 2018 att de är överviktiga, medan siffran för kvinnor är 45 %. Siffrorna är troligen ännu högre, eftersom det är svårt för många att vara ärliga om sin egen vikt.

Förutom miljökrisen är övervikt och fetma bland vår tids största utmaningar, och hälsomyndigheterna ser mycket allvarligt på saken. Övervikt och fetma ökar bland annat risken för typ 2-diabetes, högt blodtryck och hjärt- och kärlsjukdom.

W8 Solution skapar förutsättningar för en enkel, trygg och långvarig viktminskning – testa GRATIS* nu


En Sifo-undersökning visar att endast 1/3 kan tänka sig att äta mer hälsosamt, och mindre än hälften kan tänka sig att motionera mer enligt en artikel publicerad på netdoktor.se.

Oroväckande utveckling

Det är en oroväckande utveckling, och det som gör det extra svårt är att många inte vill, orkar eller har tid att ändra livstil. Som tur är har det äntligen kommit en ny produkt på marknaden med en rad EU-godkända ingredienser som kan bidra till att minska vikten, särskilt om man samtidigt väljer att äta en lite energisnålare kost. Med W8 Solution kan du därmed gå ner i vikt utan att behöva ändra din livsstil nämnvärt och om du ändå gör det är det bara en extra bonus som får kilona att rasa snabbare. Med W8 Solution kommer du även att äta mindre, utan att vara hungrig.

Övervikt och fetma BMI 25,0 eller högre

Testa den unika och patenterade produkten W8 Solution du också, så att du inte blir en av de överviktiga och samtidigt kan leva så normalt som möjligt. Nu får du halva priset på 4 veckors förbrukning, om du beställer i dag!

W8 Solution – Du kommer inte ångra dig. Prova själv GRATIS* nu.

Experternas tips: Så lever du mer hälsosamt

Det är svårt att ändra på gamla vanor, men det är inte omöjligt att göra små förändringar som gynnar hälsan och välmåendet. Här är några tips på hur du kan leva mer hälsosamt.

  • Rör dig varje dag så att pulsen höjs – hitta aktiviteter du trivs med.
  • Sitt inte hela dagen – ha ståbord på jobbet.
  • Välj trapporna i stället för hissen.
  • Försök att sova omkring sju timmar per natt.
  • Undvik att röka och var försiktig med alkohol.
  • Ät frukt och grönsaker varje dag.
  • Undvik så mycket vitt mjöl, socker och andra snabba kolhydrater som möjligt, välj osötat och fullkorn i stället.
  • Drick vatten till måltiderna.

Vi strävar verkligen efter att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på hans egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/

1 https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/tolkad-rapportering/folkhalsans-utveckling/halsa/overvikt-och-fetma/

2 https://www.netdoktor.se/vikt-kost/nyheter/svenskarna-blir-allt-mer-overviktiga-men-fa-vill-andra-livsstil/