Skip to content
Glass med W8

Idén om enkel viktminskning blev verklighet.

Trots fler gym, dieter och träningsappar blir både vi och resten av världen större och större. Det är inte brist på aktiviteter eller lösningar för att gå ner i vikt som är problemet.

Därför satte vi ett tufft mål: Att hjälpa alla som vill gå ner i vikt på ett enklare sätt. Målet blev att utveckla en ny produkt så att man inte behöver göra stora livsförändringar för att gå ner i vikt. Folk i allmänhet vill helst leva det liv de gör och det är därför antalet överviktiga också ökar dramatiskt i världen. Att gå ner i vikt varken ska eller bör innebära en strikt regim, och man ska kunna njuta på nästan samma sätt som tidigare. Det kallar vi enkel viktminskning!

”Jag vill och måste gå ner i vikt, men vill inte vända upp och ner på livet.”

Chris Medina (35) Artist

Stolta över resultatet

Lika revolutionerande som målet blev även produkten. Resultatet är en unik produkt som kan göra viktnedgång enklare. W8 Solution expanderar i magen, bidrar till mättnadskänsla och gör det lättare att äta mindre portioner. Samtidigt bidrar krom till en normal blodsockernivå, som kan göra det lättare att hålla sig undan godsakerna och mellanmålen under dagen. Stabilt blodsocker är även bra för att hålla humöret på topp på resan mot viktnedgång.

Camilla var lätt överviktig och en av våra testpersoner som gick ner mest i vikt. Hela 19 kilo på 5 månader! Läs hennes historia här.

Glukomannanfiber är även bra för kolesterolet, särskilt om man äter lågkolhydratkost och fet mat. Samtidigt rekommenderar folkhälsoportalen Helsenorge intag av fiber för bra matsmältning. Med bra matsmältning tar kroppen upp de rätta och viktiga näringsämnena och skiljer ut resten. Dessutom bidrar W8 Solution bl.a. till normal förbränning, minskad trötthet och utmattning och normal energinivå. Vi är väldigt stolta över att äntligen kunna erbjuda ett nytt och revolutionerande sätt att gå ner i vikt! Produkten är så speciell och nyskapande att den är patentsökt över stora delar av världen.

Lanseringserbjudande:Testa W8 Solution GRATIS* – nu med viktgaranti!

Vi vill utmärka oss!

Vi är och ska vara annorlunda! Vårt sätt att arbeta och produkten ska utmärka sig. 2020 måste man ha jättebra kundtjänst, och ingenting ska stå finstilt. Ingen ska känna sig lurad in i ett abonnemang, och därför erbjuder vi både enstaka köp och medlemskap utan bindningstid. Samtidigt vill vi att folk ska förstå att det är genom användning över tid som produkten fungerar optimalt, och tålamod är viktigt.

Läs mer om W8 Solution och våra kundlöften. Våra kunder är det viktigaste vi har!

Vi är stolta över att självaste Chris Medina använder W8 Solution för att gå ner i vikt!

Om du inte går ner i vikt får du pengarna tillbaka!

Med en fantastisk produkt som vi är stolta över och en vision om att vara innovativa i branschen har vi gjort ett val som INGEN annan har gjort före oss. För att du inte ska tveka eller vara rädd för att testa ger vi dig pengarna tillbaka om du inte går ner i vikt under testperioden. Så säkra är vi på produktens effekt och det grundar sig på extremt goda testresultat.

Vi strävar verkligen efter att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på hans egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/