Skip to content
Chris Medina

Chris Medina – erövrade både hitlistorna och vikten …

Chris Medina (35) blev älskad av TV-tittare över hela världen när han 2011 deltog i ”American Idol” med sin ballad ”What Are Words”. Låten toppade hitlistorna i Norden, och tiden efter American Idol blev hektisk för Chris. Sedan dess har Chris deltagit i både norska melodifestivalen, Århundrets stemme och genomfört en rad konserter över hela världen. Privat har Chris alltid haft lite problem med vikten och tidigare kämpat flera gånger med den utan att lyckas.

Jag har en livsstil jag älskar 

Sångaren är glad i både bra musik och god mat. Med ett hektiskt liv är det lätt gjort att falla för de många frestelserna. 

– Ni som känner och har följt mig vet att jag har kämpat med vikten i hela mitt liv och hela min karriär. Jag har gått ned i vikt men inte klarat av att hålla mig där, och så har jag gått upp igen. Har också testat olika dieter och varit väldigt sträng mot mig själv för att kunna följa dem. Jag har en livsstil jag älskar, och under dieterna märkte jag att jag blev sugen på mat igen. Därmed återvände jag snabbt till min egen matstil – det liv jag älskar. 

Gör som Chris – gå ned i vikt med W8 Solution. Testa GRATIS*

Hur förändrades ditt liv efter ”American Idol”?

Tja, utan den tävlingen hade jag nog inte haft min underbara dotter, min fantastiska älskade, jag hade inte bott i detta vackra land och hade inte heller fått uppleva denna vilda och vackra resa, svarar Chris.

Enklare att leva det liv han älskar

Även om Chris älskar sin rätt nya tillvaro i Norge, är inte allt guld och gröna skogar. Chris var nyligen hos läkaren, och resultatet visade högt kolesterol. Läkaren uppmanade Chris att tänka mer på vad han äter och inte minst gå ned i vikt. 

Min första tanke var ”okej, då kör vi igen – nu måste jag vara riktigt sträng mot mig själv och tänka på vad jag äter, räkna kalorier och laga egen mat”, berättar Chris.

”Allt fungerar enklare med W8 Solution”

Gå ned i vikt enklare med W8 Solution

Innan Chris började använda W8 Solution kunde han utan problem äta dubbelt så mycket som en normal person. Han berättar att han alltid tog en portion extra, samtidigt som han smååt mellan måltiderna för att dämpa hungern. 

– W8 Solution hjälper mig att minska suget efter mat. Jag kan sätta mig vid bordet och äta en normal måltid, och jag har inget behov eller sug efter en extra portion eller snacks/småätande mellan måltiderna. Det har verkligen hjälpt och hjälper mig, och jag ser fram emot att fortsätta gå ned i vikt med hjälp av W8 Solution, följa utvecklingen och inte minst se resultaten.

Vad vill du säga till andra om W8 Solution och de som vill gå ned i vikt?

– Om du är en av dem som är ständigt hungriga, småäter mellan måltiderna och utan problem kan ta om både två och tre gånger – då kan detta vara lösningen för dig också. Hoppas du blir nöjd, avslutar Chris.  

Vi är genuint upptagen av att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på sin egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/