Skip to content
W8-768x430-bilder-artikler

”För mig har detta varit ett mirakelmedel!” Heidi, 56, Høvik, Norge

Genom hela livet har Heidi Varmann (56) varit angelägen om att hålla sig i god form, träna och vara aktiv. ”Det kryper i kroppen om det går mer än en dag mellan varje pass”, säger Heidi med ett finurligt leende.

Trots att leendet aldrig är långt borta skulle det ske förändringar som Heidi och många andra kvinnor fruktar. Det beryktade klimakteriet slog till. Klimakteriet tog inte knäcken på Heidis leende natur, men det gjorde det svårare än tidigare att hålla vikten och midjemåttet. Sedan kom en möjlighet som Heidi är glad att hon tog!

Klimakteriet är inget att skämmas över

De flesta kvinnor kommer i klimakteriet när de är mellan 45 och 55 år. Hur den enskilda påverkas varierar. För vissa är det knappt märkbart, men för andra vänds livet upp och ner. För Heidi blev det svårare än tidigare att behålla figuren, och hon kände själv att resultaten inte återspeglade det antal timmar hon lade på gymmet. ”Efter att jag kom in i klimakteriet kände jag att midjan försvann och tendenserna till mage kom”, förklarar Heidi.

Testa GRATIS* här!

Heidis upplevelse är inte ovanlig i samband med klimakteriet. Kvinnor i fertil ålder lägger vanligtvis på sig på den nedre delen av kroppen, där höfter, rumpa och lår är utsatta. Med ökande ålder minskar kroppens muskelmassa minskar och förbränningen reduceras. I klimakteriet sjunker även östrogennivån i kroppen. Försök på djur visar att minskat östrogen leder till viktökning. Kvinnor i och efter klimakteriet får lägre östrogennivå, och fett lagras lättare runt magen. Det borde inte vara pinsamt att prata om klimakteriebesvär. Det bör egentligen belysas i högre grad och delas oftare för att få en bättre förståelse för ändringen i kvinnors kropp och själ.

”Flera vill påstå att jag har blivit beroende”

Heidi känner nu att kroppen äntligen svarar som tidigare

Hösten som ändrade allt

Under höstmånaderna har Heidi använt W8 Solution. De positiva kommentarerna från både när och fjärran har inte låtit vänta på sig.

”För några veckor sedan fick jag en komplimang från en granne om hur jag ser ut. Det värsta var att hon före sommaren tyckte att jag hade börjat lägga på mig, men nu var det tillbaka som det brukar”, berättar Heidi. Det är alltid roligt att må bra och inte minst känna att man har kontroll.

Heidi känner att hon har återfått kontrollen över magområdet och känner sig väldigt nöjd. ”Det är skönt att känna att kroppen svarar på träningen och midjan håller sig som förr. Jag kan inte säga annat än att jag är happy happy!” säger Heidi.

Så gick Camilla ner över 20 kilo på några månader

Om W8 Solution

W8 Solution är en patentsökt produkt för viktkontroll och viktminskning. Ingredienserna är noga utvalda och kvalitetssäkrade hos GMP-godkända leverantörer. Produkten har utvecklats för att ge en trygg och långsiktig viktkontroll.

  • Glukomannan är en fiber som expanderar i kontakt med vätska. Fibern fyller upp magen och ger en mättnadskänsla och bidar till viktnedgång i samband med intag av energibegränsad kost.
  • Glukomannan bidrar till att upprätthålla normala kolesterolnivåer i blodet.
  • Zink bidrar till normal omsättning av fettsyror.
  • Krom bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå. Normalt blodsocker är bra för att minska småätande.
  • Magnesium och C-vitamin bidrar till normal energiomsättning och minskar trötthet och utmattning.

Vi är genuint upptagen av att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på sin egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/