Skip to content
IMG_1726

”Med W8 Solution och energibegrensad kost har jag snart gått ner 20 kilo på ett halvår” – Camilla, 39 år, Fjellhamar

Efter ett antal år med stillasittande arbete och för lite aktivitet/träning ökade vikten sakta men säkert.

Juni 2019 – December 2019

Camilla har tidigare spelat handboll, tränat på gym och varit relativt aktiv i vardagen med barn och hund. – När jag fick möjlighet att vara testperson för W8 Solution så tänkte jag att jag inte har något att förlora. Jag startade i 2019 då vikten var nästan densamma som när jag var höggravid 12 år tidigare … Med andra ord var det dags att agera.

Jag tog en dos W8-pulver 3 gånger om dagen som rekommenderat – ca 30 minuter före frukost, lunch och middag. Det första jag märkte var att jag blev mycket snabbare mätt än tidigare och därmed minskade också storleken på mina måltider.

Testa W8 Solution du också och få GRATIS* provpaketet

Gick ner överraskande fort och blev supermotiverad att fortsätta

Min vikt gick stadigt nedåt, och på under två veckor var 3 kilo borta. Inspirerad av resultaten och inte minst att jag mådde bra, valde jag att lägga om till en lite hälsosammare lågkolhydratkost under vardagarna. Alltså mycket mer grönsaker, sallad, kyckling m.m. Jag undvek ”traditionell lågkolhydratkost” som mycket fett, ost, ägg, bacon osv.

”Utan W8 Solution hade jag aldrig klarat det jag nu har klarat”

Efter att jag justerat kosthållningen fortsatte kilona att rinna av mig, och under de fyra första veckorna hade jag gått ner över 7 kg. Semestern var precis runt hörnet och detta gav mig extra motivation till att fortsätta. Jag gjorde en översikt över viktnedgången varje vecka som ytterligare motivation. När semestern började i augusti hade jag gått ner 10 kg 🙂

Jag har utöver W8 Solution och en förbättrad kosthållning även gått ut med hunden varje dag, men detta gjorde jag även innan jag började med W8. Jag har med andra ord inte tränat mer än vad jag gjorde tidigare i 2019.


20 kilo lättare och jag mår jättebra

Nu är det december 2019. Jag har gått ner hela 19,5 kg sedan i sommar. Jag har upprätthållit min koständring med några modifieringar, och jag försöker hålla mig till mat som innehåller 6 gram kolhydrater/100 gram på vardagarna. Under helgerna (eller även andra dagar) känner jag för att njuta extra av mat, godis, kakor och vin/öl tillsammans med familj och vänner. Det är lösningen för mig – att tillåta mig att njuta när jag vill – utan dåligt samvete. Och då går det så mycket lättare!

Utan W8 Solution hade jag aldrig klarat det jag nu har klarat. Jag mår bra, sötsuget i vardagen är borta och jag äter mindre än tidigare. Min psoriasis har blivit bra, jag trivs mycket bättre med mig själv och jag tycker även det är trevligare att möta min spegelbild. Sedan jag har uppnått min trivselvikt tar jag nu W8 till frukost och lunch och har slutat med den sista eftermiddagsdosen eftersom jag nu bara behöver behålla min vikt. W8 Solution har hjälpt mig att göra en bestående förändring. Den omedelbara effekten gav mig automatiskt motivation till att genomföra en hälsosammare koständring i vardagen.

Camilla rekommenderar alla som vill gå ner i vikt att testa W8 Solution.
Introduktionspris: Testa GRATIS* här!

Jag har naturligtvis rekommenderat W8 till flera av mina vänner, och alla har än så länge bara fått positiva resultat, både med och utan koständring. Några av mina vänner har faktiskt blivit helt fast och är noga med att ha tillräckligt med W8 Solution hemma 🙂

Vi är genuint upptagen av att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på sin egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/