Skip to content

Våra kundlöften

Vi på Provectus Pharma vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss och naturligtvis vill vi också att du ska bli nöjd med våra kvalitetsprodukter. Därför är vi alltid helt öppna med vad du kan förvänta dig, vilket vi hoppas att du uppskattar. Välkommen till en ärlig och trygg webbshop.

MockUp_Sachet_1_utveklad_mindre2
1

100 % NÖJD ELLER PENGARNA TILLBAKA!

Vi vill att du ska trivas med dig själv. Därför skapade vi W8 Solution, en kvalitetsprodukt som bidrar till viktminskning utan att du behöver vända hela ditt liv upp och ner. Vi är så säkra på effekten att vi ger dig 100 % nöjdhetsgaranti: Om du inte går ner i vikt under testperioden, får du pengarna tillbaka! Som vi ser det är det egentligen ganska enkelt: Om du inte är nöjd är inte vi heller det.

Följande villkor gäller:

  • Garantin gäller i 5 veckor från och med din beställning av W8 Solution.
  • Du måste registrera din startvikt och viktutveckling en gång i veckan i 4 veckor (Min sida på w8solution.se)
  • Du måste ha tagit 3 doser W8 varje dag enligt instruktionerna under de 4 veckorna.
  • Om du inte har gått ner i vikt under dessa fyra veckor och har följt punkterna ovan, ger vi dig pengarna tillbaka för provpaketet.
  • Garantin gäller en gång per person, för du kommer ju knappast bli missnöjd fler gånger än en? 😉
  • Det är normalt att gå ner cirka 2 kilo i månaden med W8 Solution*

 

* baserat på resultat från 20 testpersoner under perioden juli–december 2019

2

100 % KVALITETSGARANTI

Vi på Provectus Pharma vill att du ska vara 100 % nöjd med kvaliteten hos alla produkter du köper av oss. Våra kvalitetsprodukter är utvecklade i Norge och vi samarbetar hela tiden med våra leverantörer för att säkerställa att de tillverkas av de allra bästa råvarorna och enligt de striktaste kraven. Om du mot förmodan skulle uppleva några fel med våra produkter får du självklart byta dem omedelbart! Garantin gäller för alla våra kvalitetsprodukter och kostar dig naturligtvis ingenting!

3

VÅRT PRISLÖFTE!

W8 Solution är tillverkat med hela åtta aktiva ingredienser av bästa kvalitet. W8 Solution är en unik produkt och är därför patentsökt. Vi vill ändå ge dig ett prislöfte för kvalitetsprodukter för viktminskning: Om du hittar en motsvarande produkt billigare ger vi dig prisskillnaden tillbaka. Så enkelt är det!

W8 Treningsinspiration

Rörelse- och träningsinspiration kommer att finnas tillgängliga om några veckor. Syftet med denna inspiration är att visa att rörelse och motion kan vara roligt och inte ett ork. Du kan till och med göra vardagliga saker!

Kommer att finnas tillgängligt om några veckor

Visste du att enkla steg i vardagen kan förbättra energiförbrukningen och energinivån betydligt? Håll ögonen öppna - om ett ögonblick kommer vår inspiration att röra sig!

SISTE

/

Provectus Pharma AS - 923 578 773