Skip to content
W8_artikkel_kulde og vektøkning

Kyla och viktökning

Hösten biter ifrån sig, och kung Bore gör sitt intåg med stormsteg. Det betyder att några jublar med skidor eller skridskor under fötterna, medan andra sitter inne i soffan och tittar på TV. För de flesta är det synonymt med mindre rörelse, lägre aktivitetsnivå och något gott att värma sig med. Trevligt för tillfället, men inte så bra för midjemåttet över tid.

I kylan är man ute mindre, och även om mörkret sänker sig är det starten på många festliga tillfällen. Före jul ska man ta sig igenom diverse julbord, därefter ringer julen in med alla traditioner och under vintern är det lätt gjort att unna sig lite extra gott. Det behöver inte nödvändigtvis vara så. Man kan både gå på julbord, fira jul och ta sig igenom vinterns trevliga kvällar utan att bli flera kilo tyngre, bara man på ett smart och enkelt sätt skapar förutsättningar för det.

W8 Solution skapar förutsättningar för en enkel, trygg och långvarig viktminskning – testa GRATIS* nu!

W8 innehåller konjakrot (glucomannan) som
har förmågan att expandera upp till 200 gånger
sin egen storlek.

Skapa förutsättningar – hur då?

Det kan inte vara så att man har känslan av att gå på evig bantningskur där inget är bra att äta. Med en sådan inställning kommer projektet ”gå ner i vikt” snabbt att få negativa förtecken, och man klarar inte att stå ut över tid. Där kommer W8 Solution till sin rätt. Med enkelhet som den viktigaste grundprincipen i utvecklingen av produkten kan man gå ner i vikt men i stort sett leva som förut. Produkten har en ingrediens som expanderar i magen och gör att hungern inte gör sig påmind på samma sätt som tidigare. Samtidigt känner man sig mätt snabbare än tidigare, och portionerna blir mindre. Då kan man fortsätta att äta det man gillar, men automatiskt mindre. Trots mindre portioner går man inte runt och känner att man inte har ätit tillräckligt, utan är nöjd och glad.

Uppnå ett långsiktigt och bra resultat

Långsiktighet är viktigt. Viktminskning med negativa förtecken nämndes, och för att det inte ska kännas negativt och gå ut över humöret är det viktigt att blodsockret hålls så normalt och balanserat som möjligt. Krom bidrar till att stabilisera blodsockret och är en viktig ingrediens i W8 Solution. Avsikten är att man inte ska få lågt blodsocker, som för många ger både dåligt humör och sug efter ”något gott”. Det kommer tillbaka till ENKELHET, det måste vara enkelt att gå ner i vikt, och kortsiktiga kurer som både påverkar humöret och får dig att gå runt hungrig leder till jojobantning, och sedan går du upp direkt igen.

Förstagångserbjudande: Testa W8 Solution GRATIS* – ingen bindningstid – strålande kundservice

Du kan fortfarande njuta av höst och vinterkyla med samma saker som tidigare, men med en mindre portion, utan hungerkänslor eller lust att äta mer. Slutar det där? Lyckligtvis inte. W8 Solution är även bra för ditt kolesterol, förbränning av kolhydrater och är förpackad på ett sätt som gör den enkel att ta både hemma, på jobbet, på semestern – var du än är. Produkten är avsedd för god långsiktig viktminskning och viktkontroll och har utvecklats enligt de strängaste standarderna. Gärna i kombination med energisnål kost. Under viktnedgången känner man sig ofta både friskare och bättre, och med en lättare kropp är det roligare med aktiviteter igen, ha krafter att göra saker man kanske tyckte att man inte orkade tidigare.

Läs mer om W8 Solution, eller testa GRATIS*!

Vi strävar verkligen efter att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på hans egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/