Skip to content

Varför är vi som vi är

Provectus Pharma bygger på tre starka grundprinciper. Innovation, leveransförmåga och kvalitet. Vi anser att långsiktiga, innovativa produkter och koncept utvecklas genom mångfald, erfarenhet och personal som alltid arbetar för att hitta morgondagens lösningar till dagens utmaningar.

Vårt företag arbetar endast med unika produkter som innehåller ingredienser som är godkända av EU och / eller har en dokumenterad effekt.

Mer om Provectus Pharma

Vi sätter alltid kvaliteten i första rummet och hittar kontinuerligt nya sätt att förbättra oss, våra produkter och våra kunders upplevelser. Det tror vi ger våra kunder de bästa resultaten och de bästa erfarenheterna. För att alltid kunna vara en trygg och säker leverantör är leveransförmåga mycket viktigt för oss. Leveransförmåga kan omfatta mycket, men för oss innebär det att leverera det vi lovat i rätt tid och att alltid försöka överträffa förväntningarna. Detta gäller såväl mot våra kunder som mot våra leverantörer och kolleger.

KVALITET

Kvalitet i allt vi gör - för ditt bästa

LEVERANSFÖRMÅGA

Vi vill överträffa dine förväntningar

INNOVATION

Innovation för ditt bästa

Vi nämnde kunder – det är mycket viktigt att vi ger våra kunder kvalitet och leveransförmåga. Vårt mål är att ha världens bästa kundtjänst och vi ger oss inte innan alla är nöjda. Hårda bud, men det är så vi gillar att jobba!

Sist men inte minst har vi den tredje av våra grundprinciper – innovation. För att bli bäst ska vi alltid arbeta som om vi var näst bäst och därmed jobba stenhårt för att förbättra våra produkter och utnyttja ny teknik för att finslipa våra kunders totalupplevelse. Vi arbetar för att utveckla fantastiska och innovativa produkter och koncept som ger god effekt. Vår avsikt är att vara bäst i branschen på innovation – därför blir produkter och koncept aldrig helt klara – vidareutvecklingsprocessen tar aldrig slut. Genom samarbeten med internationella statliga forskningsmiljöer får vi tillgång till den bästa kunskapen och de bästa produkterna.

För att ständigt lyckas utmana branschen har vi satt samman mycket starka personalteam som arbetar hårt för att nå våra mål. Med erfarenhet från internationella ledningsgrupper, världsomspännande logistik och förhandlingar, solid konceptutveckling, entreprenörskap och integritet i alla led är vi säkra på att vi kan erbjuda våra kunder en upplevelse som är någonting utöver det vanliga.

Vi uppskattar alltid att du hör av dig – vare sig du har ris eller ros eller om du kanske har några idéer som du vill dela med dig av om hur vi kan bli ännu bättre. Kanske vill du bli vår nya medarbetare? Kontakta oss!

Avslutningsvis vill vi tacka dig för att du tog dig tid att läsa om oss och vi hoppas att du blir nöjd med våra produkter!

Varma hälsningar,

Alla vi på Provectus Pharma

W8_Utstrakt_haand

Kundservice

Att ha världens bästa kundservice är vårt mål. Vi ser fram emot att prata med dig!

Kontakta oss

Du kan nå oss via e-post, telefon och chatta på Facebook.

E-post: post@w8solution.se

Telefon: (+46) 10 88 85 892

Chat: Klicka här för att chatta med oss

Kontakt oss

FAQ

Vi har samlat de vanligaste frågorna åt dig

Varför sväller glucomannan/konjaksrot?

Inom österländsk tradition används konjaksrot både för viktminskning och för att främja normala kolesterolvärden. Konjaksroten är en fiber och när den kommer i kontakt med vatten suger den upp vätskan och sväller. Den kan svälla upp till 200 gånger sin egen storlek.

Var får jag tag på W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION säljs exklusivt genom www.w8solution.se

Hur många gånger om dagen ska man ta W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION ska tas tre gånger om dagen. För bästa möjliga resultat bör du ta en dos (= en påse) 30 minuter före frukost, lunch och middag.

Hur ska W8 SOLUTION förvaras?

W8 SOLUTION är förpackad i lufttäta påsar för att det ska vara enkelt för dig att ta med dig. I övrigt bör W8 SOLUTION förvaras torrt och vid rumstemperatur.

Hur länge kan jag använda W8 Solution?

Det enkla svaret är att du kan använda W8 SOLUTION så länge du vill. Om du vill gå ner i vikt är det viktigt att ha tålamod. Det är inte säkert att din viktnedgång går snabbt. Om du går ner ett eller två kilo i månaden bör du känna dig nöjd och stolt. Använd W8 SOLUTION åtminstone tills du har nått din målvikt. Det kan också vara lättare att hålla vikten om du fortsätter med W8 SOLUTION när du har nått önskad vikt. I genomsnitt brukar våra kunder använda W8 SOLUTION i 7 månader.

Kan jag använda W8 SOLUTION även om jag har genomgått en viktminskningsoperation?

Det bör inte vara några problem att använda W8 SOLUTION efter en viktminskningsoperation, men rådfråga gärna din läkare innan du börjar använda produkten.

Har W8 SOLUTION några biverkningar?

W8 SOLUTION har inga kända biverkningar. En del kan uppleva obehag i mage och tarmar de första dagarna produkten används. Detta gäller främst personer som sedan tidigare har besvär av mage och tarmar. Den här reaktionen är inte onormal och går för det mesta över inom 1–3 dagar.

Jag har blivit lös i magen sedan jag började med W8 SOLUTION, kan det bero på produkten?

Om du sedan tidigare har besvär av mage och tarmar, t.ex. IBS eller känslig mage, kan det hända att du får övergående problem med orolig mage. Det beror på att peptiderna i W8 SOLUTION bidrar till att stabilisera tarmfloran. Det kan ta några dagar och är inte onormalt. Om besvären mot förmodan inte skulle ge med sig inom en vecka rekommenderar vi att du tar en veckas paus från W8 SOLUTION innan du försöker igen.

Kan jag använda W8 SOLUTION om jag har diabetes?

Det går bra att använda W8 SOLUTION om du har diabetes typ 2. Vid diabetes typ 1 rekommenderar vi att du först rådgör med din läkare.

Hur använder jag W8 SOLUTION?

Häll pulvret i ett glas vatten (cirka 2 dl). Vissa föredrar att hälla i vattnet först och pulvret efteråt, andra tycker det är bäst att göra tvärt om. Det är viktigt att pulvret löses upp ordentligt, så rör om med en sked eller liknande. En påse (en dos) tas tre gånger per dag – 30 minuter före måltid (frukost, lunch och middag). W8 SOLUTION ska drickas omedelbart. Fyll på glaset med nytt vatten och drick upp det också.

Kan jag ta W8 SOLUTION utan att äta?

W8 SOLUTION är inte avsedd att ersätta en måltid, men minskar bland annat hungerkänslorna och har bäst effekt om du tar en dos av pulvret 30 minuter före måltid. Det är viktigt att du får i dig 3 doser per dag, så om du till exempel inte är så förtjust i att äta frukost bör du ändå få i dig en påse med W8 SOLUTION utblandad i ett glas vatten.

Vad innehåller W8 Solution?

W8 Solution är ett patenterat viktminskningsmedel med unika ingredienser som fungerar både var för sig och tillsammans. Huvudingredienserna är konjaksrot (glucomannan), laxpeptider och hallonketoner.

 

Glucomannan (konjaksrot)

Expanderar upp till 200 gånger i magen och dämpar hungerkänslorna.

 

Peptider (norsk lax)

Mycket forskning och många studier har gjorts i både Norge och i Kanada om peptider och deras stabiliserande effekt på mage och tarm och effektivitet vid viktminskning, men ännu finns det inga godkända påståenden om peptider från EU som får användas vid marknadsföring.

Ketoner (hallon)

Ketos är ett tillstånd där kroppen förbränner fett i stället för kolhydrater och tillför kroppen energi. Ketoner bidrar till att kroppen snabbare försätts i ketos.

Ytterligare stödingredienser

W8 SOLUTION innehåller också tillsatser av krom, zink, vitamin C och magnesium. Dessa ingredienser främjar din energi, förbränning och blodsockernivå.

Jag är allergisk mot fisk – kan jag ta W8 SOLUTION även om det innehåller lax?

W8 SOLUTION innehåller hydrolyserade proteiner från norsk lax. Detta är helt rena peptider som inte innehåller fett/olja från fisken. Om du är allergisk mot fisk generellt eller lax specifikt rekommenderar vi att du avstår från att använda W8 SOLUTION. Om du bara är allergisk mot vit fisk eller skaldjur kan du prova W8 SOLUTION.

Vad är ketos?

Ketos är en omställning som sker i kroppen och det är ett naturligt och ofarligt tillstånd för alla friska människor. Ketoner tillverkas naturligt och hjälper kroppen att snabbare hamna i ketos, ett tillstånd där kroppen tvingas förbränna fett i stället för kolhydrater. Dessutom bidrar de till stabila energinivåer och normal omsättning av fettsyror. Ketos förknippas ofta med en lågkolhydratkost. Om du kombinerar W8 SOLUTION med en sådan kost kommer du med stor sannolikhet gå ner i vikt snabbare.

Varför är det bra att ha ett stabilt blodsocker?

Vid viktminskning är det bra med stabilt blodsocker eftersom blodsockersvängningar gör att kroppen måste kompensera för till exempel lågt blodsocker. Då blir man ofta hungrig och får ett starkt sug efter att äta någonting snabbt och enkelt. Det leder till att blodsockret stiger igen, men det tar bara några få timmar innan det sjunker igen. Då blir man sugen på någonting gott igen och så fortsätter den ohälsosamma spiralen med småätning.

Vem levererar W8 Solution?

W8 Solution är en patentsökt viktminskningsprodukt som levereras exklusivt av Provectus Pharma

I vilket land tillverkas W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION tillverkas i England, Storbritannien.

Finns W8 SOLUTION i fler smaker?

W8 SOLUTION kommer så småningom att erbjudas i flera olika smaker. Den första tillgängliga varianten är en frisk och god citrussmak.

Från vilket håll ska påsen med W8 SOLUTION öppnas?

Påsen med W8 SOLUTION ska öppnas ovanifrån. Skaka eller kläm på påsen först så att pulvret samlas längst ner i påsen innan du öppnar den. Häll sedan hela innehållet i glaset.

Jag har fått slut på W8 SOLUTION – är det okej att ha ett uppehåll på några dagar?

Vi rekommenderar dagligt intag av W8 SOLUTION för att du ska få optimal effekt på lång sikt. Kontakta din sponsor eller säljare för att skaffa mer.

Kan W8 SOLUTION kombineras med läkemedel?

Om du känner dig tveksam till om de läkemedel som du använder kan kombineras med W8 SOLUTION rekommenderar vi dig att kontakta din läkare. Din läkare är den sin bäst känner till din situation och dina läkemedel. Tryck här om du vill visa en översikt av produktens ingredienser – visa dem för läkaren. W8 SOLUTION består av naturliga och välkända ingredienser och har visat sig gå bra att kombinera med de flesta typer av läkemedel.

Hur lång hållbarhet har W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION har en hållbarhetstid på 2 år enligt europeisk standard för vitaminer, mineraler och tillskott.

Kan jag ge W8 SOLUTION till djur?

Vi rekommenderar generellt inte att testa produkter som är avsedda för människor på djur.

Kan jag ta med mig W8 SOLUTION på semestern?

W8 SOLUTION har utvecklat och tillverkats enligt europeiska standarder och går bra att ta med på resan så länge du tar med dig påsarna där innehållet står. Om du är mitt i en viktminskningsfas bör du ta med dig W8 SOLUTION på semestern.

Är W8 SOLUTION bra för kolesterolet?

Ja – W8 SOLUTION innehåller 4 g glucomannan/konjaksrot per daglig dos och bidrar därför till att upprätthålla normala kolesterolvärden i kroppen.

Kan jag byta ut mitt kolesterolläkemedel mot W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION är ett kosttillskott och är inte avsett att ersätta vanlig mat eller läkemedel. Vi rekommenderar att du alltid rådfrågar din läkare innan du förändrar din aktuella medicinering.

Kan jag använda W8 SOLUTION om jag röker eller snusar?

W8 SOLUTION kan kombineras med rökning och snusning, men naturligtvis är det bättre för din hälsa att sluta röka/snusa. När du slutar röka eller snusa kan W8 SOLUTION också vara ett bra sätt att motverka viktuppgång.