Skip to content

OM W8 Solution

Vår utgångspunkt vid utvecklingen av konceptet W8 Solution var att de flesta som vill gå ner i vikt egentligen inte vill ändra sin livsstil. Det ska vara enkelt att gå ner i vikt och det måste gå att kombinera med ett normalt familjeliv.

MockUp_Sachet_1_utveklad_mindre2

Vårt mål är enkelt. Med W8 ska du kunna gå ner i vikt utan att ändra din livsstil och du ska kunna njuta av livet precis som förut, men lättare, mindre och enklare.

  • Långsiktig, trygg viktminskning med energibegränsad kost.
  • Ger ökad mättnadskänsla – ät det du gillar, men i mindre portioner.
  • Gå ner i vikt utan att känna dig hungrig.
  • Stabilt blodsocker och normal fettförbränning.
  • Viktminskning utan att du behöver känna dig trött och utmattad.
  • Upprätthåll normala kolestrolnivåer.
  • EU-godkända ingredienser.
  • Patentsökt viktminskningsmedel NO 20190856.

Dosering:

Pulvret ska tas 3 gånger om dagen (1 påse per dos) – 30 minuter före måltid.

För bästa resultat ska en dos W8 Solution tas 30 minuter innan dagens största måltider: frukost, lunch och middag.

Pulvret blandas ut i vatten. Häll en dos/påse i ett glas med cirka 2 dl vatten (det går bra att blanda ut med mer vatten om du föredrar det) och rör om tills pulvret är upplöst/jämnt fördelat. Låt blandningen stå intill 30 sekunder och rör sedan om igen. Drick upp innehållet i glaset. Fyll sedan samma glas med vatten igen och drick upp det med.

Om drycken blir stående tjocknar* den. Därför är det viktigt att följa instruktionerna.

Produkten är ett kosttillskott och är inte avsedd att ersätta vanlig mat.

Tillvänjningsfas

Produkten innehåller ingredienser som har positiv effekt på kroppen. Under de första veckorna med W8 Solution är det viktigt att ha tålamod, eftersom det varierar hur lång tid det tar innan optimal effekt uppnås. I den här fasen måste kroppen vänja sig vid produkten. Det innebär en ny fiberrik tarmflora i mage och tarm, ökad grad av mättnadskänsla, normal blodsockernivå, normal förbränning av kolhydrater och normal omsättning av fettsyror.

Därefter används produkten enligt rekommendationerna tills önskad vikt/storlek har uppnåtts. W8 Solution kan också användas efteråt om man är rädd att gå upp i vikt igen.

Det finns flera sätt att följa med i utvecklingen under tiden. Det kan också variera från person till person hur resultaten visar sig. För en del är viktnedgången i kilo tydligast och för andra (t.ex. om man tränar mycket) kanske resultatet syns bäst på midjemåttet eller andra kroppsmått.

Under tillvänjningsfasen kan personer som tidigare har upplevt mag- eller tarmrelaterade besvär uppleva övergående lös eller hård mage en kort tid efter att produkten börjat användas. Detta är inte onormalt och vanligtvis tar det 1–3 dagar innan det har reglerat sig.

* För personer med svårigheter att svälja eller om pulvret äts utan att det först blandas ut med vatten kan det finnas risk för kvävning när pulvret expanderar. Därför är det viktigt att pulvret intas tillsammans med vatten och sväljs ned genast.

W8 Solution innehåller 3 huvudingredienser

Konjaksrot

Fibrerna i glucomannanroten expanderar upp till 200 gånger sin egen storlek och bidrar till att fylla upp en del av magen. Avsikten är att minska hungerkänslorna och samtidigt skapa en viss mättnadskänsla.

Glucomannan har visat sig vara särskilt effektivt vid viktminskning i samband med energibegränsad kost.

Glucomannan är också fördelaktigt för att upprätthålla normala kolesterolnivåer.

Laxpeptider

Under de senaste åren har mycket forskning genomförts i Norge och Kanada om de hälsoeffekter som intag av laxpeptider kan medföra. Forskning visar goda resultat på både vikt och tarmfunktion/matsmältning. Tanken är att de ska stabilisera tarmarna, eftersom balans i tarmarna ger bättre näringsupptag/lättare rensar ut det som kroppen inte behöver.

För tillfället finns det inga EU-godkända påståenden för marknadsföring av laxpeptider, men till exempel påståendet om normal blodsockernivå är egenskaper som detta också bidrar till. W8 Solution har godkänt påstående om normal blodsockernivå

Ketoner

Vid brist på kolhydrater bildas en alternativ energikälla i kroppen som kallas ketoner. Ketoner bildas naturligt i kroppen under förhållanden såsom hunger, fasta, långvarig träning eller vid ketogen kost. Ketos är ett tillstånd där kroppen tvingas förbränna fett i stället för kolhydrater. Samtidigt ger det en stabil energinivå och normal omsättning av fettsyror. Det är också fördelaktigt i kombination med konjaksrot som underlättar vid intag av en energibegränsad kost.

Stödingredienser

Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer vilket ger minskat sötsug under dagen.

Zink bidrar till normal förbränning av fettsyror i kroppen.

Vitamin C bidrar till normal energiomsättning och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Det främjar också immunsystemet och blodkärlens normala funktion. Det är gynnsamt i samband med lågt intag av kolhydrater.

Rekommenderad dosering: Ta en dos (3,6 gram pulver) 3 gånger om dagen.

För bästa resultat ska en dos W8 Solution tas 30 minuter innan dagens största måltider: frukost, lunch och middag.

Pulvret blandas ut i vatten. Häll en dos/påse i ett glas med cirka 2 dl vatten (det går bra att blanda ut med mer vatten om du föredrar det) och rör om tills pulvret är upplöst/jämnt fördelat. Låt blandningen stå i 30 till 60 sekunder och rör sedan om igen. Drick upp innehållet i glaset. Fyll sedan samma glas med vatten igen och drick upp det med.

Om drycken blir stående tjocknar den.

Innehållsförteckning:

Glukomannanfiber från konjakrot...……........…..4000 mg

Hydrolyserade peptider från norsk lax............3000 mg

C-vitamin........................................................................................1000 mg (1250*)

Magnesium......................................................................................210 mg (56*)

Hallonketoner...................................................................................400 mg

Zink..............................................................................................................10 mg (100*)

Krom…………...….....…...…………………….........……..............................80 µg (200*)

*% av referensintaget

Ingredienser: Glukomannan (konjakrot / amorphohallus konjak, hydrolyserade peptider från lax, askorbinsyra / vitamin C, hallonextrakt, marin magnesium (hydroxid), magnesiumcitrat, citronsyra, arom, inulin, klumpförebyggande medel (silica, kiseldioxid), zinkcitrat, sötningsmedel (sukralos), kromklorid.

Innehåller 84 portionspåsar (4 veckors konsumtion)

Varning: Daglig dosering bör inte överskridas. Tillskott bör aldrig ersätta varierad kost. Vid förtäring utan tillräcklig vätska finns det risk för kvävning. Vissa med mag- och tarmbesvär kan uppleva oroligheter i mage/tarm vid start. Detta är övergående, och försvinner vanligtvis inom 2-3 dagar. Rekommenderas ej till barn och ungdom under 18 år, gravida eller ammande utan att konsultera läkare.

Förvaras utom räckhåll för barn!

Nettovikt: 302 gram

W8 | Matinspiration

Våra inspirationrecept är en kombination av skickade recept från våra medlemmar, näringsläkare och självinspirerade recept. Alla recept är kvalitetssäkrade av en expert.

För att du ska ha den bästa grunden för ett långsiktigt bra resultat, vill vi också inspirera med bra, hälsosamma och enkla recept som du kan använda i vardagen. Dessa är exklusiva för våra medlemmar och är inte avsedda som en strikt diet utan som inspiration. Räkna inte kalorier, handla saker du aldrig har hört talas om och tillbring många timmar i köket att laga mat.

Fokus ligger på enkelhet. Det bör vara kul att gå ner i vikt och roligt att laga hälsosamme måltider. Inte minst bör det vara välsmakande och mätta väl. Gå aldrig runt hungrig! Tryck på knappen nedan för att se våra inspirerande recept.

SISTA

W8 Treningsinspiration

Rörelse- och träningsinspiration kommer att finnas tillgängliga om några veckor. Syftet med denna inspiration är att visa att rörelse och motion kan vara roligt och inte ett ork. Du kan till och med göra vardagliga saker!

Kommer att finnas tillgängligt om några veckor

Visste du att enkla steg i vardagen kan förbättra energiförbrukningen och energinivån betydligt? Håll ögonen öppna - om ett ögonblick kommer vår inspiration att röra sig!

SISTE

FAQ

Vi har samlat vanliga frågor om W8 Solution åt dig. Om du inte hittar ett svar på vad du undrar - kontakta oss gärna. Vi vill höra från dig!

Varför sväller glucomannan/konjaksrot?

Inom österländsk tradition används konjaksrot både för viktminskning och för att främja normala kolesterolvärden. Konjaksroten är en fiber och när den kommer i kontakt med vatten suger den upp vätskan och sväller. Den kan svälla upp till 200 gånger sin egen storlek.

Var får jag tag på W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION säljs exklusivt genom www.w8solution.se

Hur många gånger om dagen ska man ta W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION ska tas tre gånger om dagen. För bästa möjliga resultat bör du ta en dos (= en påse) 30 minuter före frukost, lunch och middag.

Hur ska W8 SOLUTION förvaras?

W8 SOLUTION är förpackad i lufttäta påsar för att det ska vara enkelt för dig att ta med dig. I övrigt bör W8 SOLUTION förvaras torrt och vid rumstemperatur.

Hur länge kan jag använda W8 Solution?

Det enkla svaret är att du kan använda W8 SOLUTION så länge du vill. Om du vill gå ner i vikt är det viktigt att ha tålamod. Det är inte säkert att din viktnedgång går snabbt. Om du går ner ett eller två kilo i månaden bör du känna dig nöjd och stolt. Använd W8 SOLUTION åtminstone tills du har nått din målvikt. Det kan också vara lättare att hålla vikten om du fortsätter med W8 SOLUTION när du har nått önskad vikt. I genomsnitt brukar våra kunder använda W8 SOLUTION i 7 månader.

Kan jag använda W8 SOLUTION även om jag har genomgått en viktminskningsoperation?

Det bör inte vara några problem att använda W8 SOLUTION efter en viktminskningsoperation, men rådfråga gärna din läkare innan du börjar använda produkten.

Har W8 SOLUTION några biverkningar?

W8 SOLUTION har inga kända biverkningar. En del kan uppleva obehag i mage och tarmar de första dagarna produkten används. Detta gäller främst personer som sedan tidigare har besvär av mage och tarmar. Den här reaktionen är inte onormal och går för det mesta över inom 1–3 dagar.

Jag har blivit lös i magen sedan jag började med W8 SOLUTION, kan det bero på produkten?

Om du sedan tidigare har besvär av mage och tarmar, t.ex. IBS eller känslig mage, kan det hända att du får övergående problem med orolig mage. Det beror på att peptiderna i W8 SOLUTION bidrar till att stabilisera tarmfloran. Det kan ta några dagar och är inte onormalt. Om besvären mot förmodan inte skulle ge med sig inom en vecka rekommenderar vi att du tar en veckas paus från W8 SOLUTION innan du försöker igen.

Kan jag använda W8 SOLUTION om jag har diabetes?

Det går bra att använda W8 SOLUTION om du har diabetes typ 2. Vid diabetes typ 1 rekommenderar vi att du först rådgör med din läkare.

Hur använder jag W8 SOLUTION?

Häll pulvret i ett glas vatten (cirka 2 dl). Vissa föredrar att hälla i vattnet först och pulvret efteråt, andra tycker det är bäst att göra tvärt om. Det är viktigt att pulvret löses upp ordentligt, så rör om med en sked eller liknande. En påse (en dos) tas tre gånger per dag – 30 minuter före måltid (frukost, lunch och middag). W8 SOLUTION ska drickas omedelbart. Fyll på glaset med nytt vatten och drick upp det också.

Kan jag ta W8 SOLUTION utan att äta?

W8 SOLUTION är inte avsedd att ersätta en måltid, men minskar bland annat hungerkänslorna och har bäst effekt om du tar en dos av pulvret 30 minuter före måltid. Det är viktigt att du får i dig 3 doser per dag, så om du till exempel inte är så förtjust i att äta frukost bör du ändå få i dig en påse med W8 SOLUTION utblandad i ett glas vatten.

Vad innehåller W8 Solution?

W8 Solution är ett patenterat viktminskningsmedel med unika ingredienser som fungerar både var för sig och tillsammans. Huvudingredienserna är konjaksrot (glucomannan), laxpeptider och hallonketoner.

 

Glucomannan (konjaksrot)

Expanderar upp till 200 gånger i magen och dämpar hungerkänslorna.

 

Peptider (norsk lax)

Mycket forskning och många studier har gjorts i både Norge och i Kanada om peptider och deras stabiliserande effekt på mage och tarm och effektivitet vid viktminskning, men ännu finns det inga godkända påståenden om peptider från EU som får användas vid marknadsföring.

Ketoner (hallon)

Ketos är ett tillstånd där kroppen förbränner fett i stället för kolhydrater och tillför kroppen energi. Ketoner bidrar till att kroppen snabbare försätts i ketos.

Ytterligare stödingredienser

W8 SOLUTION innehåller också tillsatser av krom, zink, vitamin C och magnesium. Dessa ingredienser främjar din energi, förbränning och blodsockernivå.

Jag är allergisk mot fisk – kan jag ta W8 SOLUTION även om det innehåller lax?

W8 SOLUTION innehåller hydrolyserade proteiner från norsk lax. Detta är helt rena peptider som inte innehåller fett/olja från fisken. Om du är allergisk mot fisk generellt eller lax specifikt rekommenderar vi att du avstår från att använda W8 SOLUTION. Om du bara är allergisk mot vit fisk eller skaldjur kan du prova W8 SOLUTION.

Vad är ketos?

Ketos är en omställning som sker i kroppen och det är ett naturligt och ofarligt tillstånd för alla friska människor. Ketoner tillverkas naturligt och hjälper kroppen att snabbare hamna i ketos, ett tillstånd där kroppen tvingas förbränna fett i stället för kolhydrater. Dessutom bidrar de till stabila energinivåer och normal omsättning av fettsyror. Ketos förknippas ofta med en lågkolhydratkost. Om du kombinerar W8 SOLUTION med en sådan kost kommer du med stor sannolikhet gå ner i vikt snabbare.

Varför är det bra att ha ett stabilt blodsocker?

Vid viktminskning är det bra med stabilt blodsocker eftersom blodsockersvängningar gör att kroppen måste kompensera för till exempel lågt blodsocker. Då blir man ofta hungrig och får ett starkt sug efter att äta någonting snabbt och enkelt. Det leder till att blodsockret stiger igen, men det tar bara några få timmar innan det sjunker igen. Då blir man sugen på någonting gott igen och så fortsätter den ohälsosamma spiralen med småätning.

Vem levererar W8 Solution?

W8 Solution är en patentsökt viktminskningsprodukt som levereras exklusivt av Provectus Pharma

I vilket land tillverkas W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION tillverkas i England, Storbritannien.

Finns W8 SOLUTION i fler smaker?

W8 SOLUTION kommer så småningom att erbjudas i flera olika smaker. Den första tillgängliga varianten är en frisk och god citrussmak.

Från vilket håll ska påsen med W8 SOLUTION öppnas?

Påsen med W8 SOLUTION ska öppnas ovanifrån. Skaka eller kläm på påsen först så att pulvret samlas längst ner i påsen innan du öppnar den. Häll sedan hela innehållet i glaset.

Jag har fått slut på W8 SOLUTION – är det okej att ha ett uppehåll på några dagar?

Vi rekommenderar dagligt intag av W8 SOLUTION för att du ska få optimal effekt på lång sikt. Kontakta din sponsor eller säljare för att skaffa mer.

Kan W8 SOLUTION kombineras med läkemedel?

Om du känner dig tveksam till om de läkemedel som du använder kan kombineras med W8 SOLUTION rekommenderar vi dig att kontakta din läkare. Din läkare är den sin bäst känner till din situation och dina läkemedel. Tryck här om du vill visa en översikt av produktens ingredienser – visa dem för läkaren. W8 SOLUTION består av naturliga och välkända ingredienser och har visat sig gå bra att kombinera med de flesta typer av läkemedel.

Hur lång hållbarhet har W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION har en hållbarhetstid på 2 år enligt europeisk standard för vitaminer, mineraler och tillskott.

Kan jag ge W8 SOLUTION till djur?

Vi rekommenderar generellt inte att testa produkter som är avsedda för människor på djur.

Kan jag ta med mig W8 SOLUTION på semestern?

W8 SOLUTION har utvecklat och tillverkats enligt europeiska standarder och går bra att ta med på resan så länge du tar med dig påsarna där innehållet står. Om du är mitt i en viktminskningsfas bör du ta med dig W8 SOLUTION på semestern.

Är W8 SOLUTION bra för kolesterolet?

Ja – W8 SOLUTION innehåller 4 g glucomannan/konjaksrot per daglig dos och bidrar därför till att upprätthålla normala kolesterolvärden i kroppen.

Kan jag byta ut mitt kolesterolläkemedel mot W8 SOLUTION?

W8 SOLUTION är ett kosttillskott och är inte avsett att ersätta vanlig mat eller läkemedel. Vi rekommenderar att du alltid rådfrågar din läkare innan du förändrar din aktuella medicinering.

Kan jag använda W8 SOLUTION om jag röker eller snusar?

W8 SOLUTION kan kombineras med rökning och snusning, men naturligtvis är det bättre för din hälsa att sluta röka/snusa. När du slutar röka eller snusa kan W8 SOLUTION också vara ett bra sätt att motverka viktuppgång.

/

Provectus Pharma AS - 923 578 773