Skip to content
W8_artikkel_Slik-går-du-ned-i-vekt-uten-å-endre-livsstil_v2

Så här kan du gå ner i vikt utan att ändra livsstil

Definitionen av galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat. Och när det gäller viktnedgång tycks en stor del av befolkningen leva med galenskap.

Man försöker igen och igen, på samma sätt och misslyckas på samma sätt och med samma dåliga resultat. Kanske ligger det ändå någonting i det som Einstein en gång sade? För att få önskat resultat och inte minst hålla sig där måste lösningen vara enkel. Nu kan du leva som du vill utan att göra samma misstag om och om igen, och lyckas uppnå ett fantastiskt resultat – som varar!

Ta tag i ”problemet” från grunden

Egentligen är det där med viktnedgång en ganska enkel ekvation. Man måste förbränna mer än man äter. Enkelt i teorin, men som så mycket annat svårt i praktiken. Magen blir tyvärr ofta mätt innan ögonen blir det och många människor äter för mycket utan att inse det. I en stressande vardag med mycket processade livsmedel och färdigmat, lite fibrer och massor av snabbmat är det lätt hänt att råka få i sig mycket mer än man förbränner. Naturligtvis gör det att man lägger på sig och sakta men säkert börjar kläderna strama och sitta åt på fel ställen.

W8 Solution har utvecklats för att ge dig långsiktig, effektiv viktkontroll, utan de traditionella viktminskningskurerna med strikt kosthållning, träning …

För att få långsiktiga resultat är det viktigt att inte behöva vända upp och ner på hela sitt vanliga liv. Problemet med många viktminskningskurer och program är att det liv man känner till inte riktigt går att kombinera med dem och det gör det svårare att hålla sig till planen, behålla motivationen och på lång sikt lyckas med sin viktminskning. Med W8 Solution behöver du inte avstå från ditt vanliga liv och det du gillar. Det är också det problemet som många har med att genomföra strikta program. Med ingredienser av högsta kvalitet slipper du vara hungrig, får ett stabilt blodsocker så att humöret håller sig på topp och du kan äta det som du är van vid.


Mätt och nöjd

Konjaksrot är en fiber som sväller när den kommer i kontakt med vatten. I magen sväller konjaksroten och skapar en mättnadskänsla samtidigt som den främjar kolesterolvärdet. Detta kan bidra till att lösa de vanliga problem med småätande som många har. Enligt Daily mail är det lätt hänt att gå upp en hel klädstorlek bara genom att småäta på kontoret.

Skrämmande uppgifter med tanke på att de flesta av oss i genomsnitt äter två ”småsaker” om dagen. Men om man känner sig mätt och nöjd är det lättare att motstå frestelsen.

Stabilt blodsocker kan vara lösningen

Samtidigt som du slipper känna dig hungrig och det är lättare att motstå frestelser har W8 Solution också andra enkla och grundläggande effekter på kroppen som är bra för ditt midjemått. Med ett stabilt blodsocker begränsas bukspottskörtelns insulinproduktion. Insulin är både ogynnsamt för fettförbränningen och ökar fettinlagringen.

Erbjudande för nya medlemmar: Kom i gång GRATIS* du också!

Mer fibrer i kosten är bra för tarmarna

Genom positiv påverkan på kroppens basala funktioner kan du uppnå bra och långsiktiga resultat. Enligt Norsk helseinformatikk bidrar ett ökat fiberintag till bättre matsmältning och med en välfungerande matsmältning kan tarmarna lättare ta upp de näringsämnen som kroppen behöver, och samtidigt bättre rensa bort det som kroppen inte behöver.

”Aldrig mått bättre” – läs om Camilla

Det måste vara enkelt och det är det också. W8 Solution tas före dagens tre viktigaste måltider: frukost, lunch och middag. De färdigdoserade påsarna är lätta att ta med sig. Du blandar ut pulvret i vatten, rör om och dricker det omedelbart.

Vi strävar verkligen efter att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på hans egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/