Skip to content
W8_artikkel_langsiktig-vektreduksjon_2

Så här undviker du de vanligaste misstagen vid viktminskning – och får långsiktiga och goda resultat

Vartenda år går tusentals personer omkring och tänker att det hade varit skönt att vara lite, eller mycket, lättare. Ungefär lika många försöker gå ner i vikt, men tyvärr misslyckas många. Orsakerna till att man misslyckas kan vara flera, men en sak är experterna eniga om: Långsiktighet är viktigt.

Mängdträning?

Nej, det är inte fysisk träning vi pratar om, för när du vill gå ner i vikt är det vad du stoppar i dig som är det viktigaste. Faktum är att hela 80 % av viktminskningen beror på vad du äter. Näringsfysiologer rekommenderar att man fokuserar mer på mängd än på matens sammansättning. Det är alltså det vi menar med mängdträning – att vänja sig vid mindre portioner, sluta småäta och ändå hålla ordning på humöret. För många kan det vara svårt att äta mindre och experternas råd är tydligt. Om du ska gå ner i vikt är det viktigt att bestämma dig, alltså verkligen bestämma dig. Om du tvivlar redan från början och gör ett halvhjärtat försök är chansen liten att du lyckas med din viktnedgång på lång sikt.

W8 Solution – Du kommer inte ångra dig. Prova själv GRATIS* nu.

Det tar tid att gå ner i vikt på rätt sätt. Därför är det viktigt att välja en metod som man kan hålla sig till under en längre period, så att det till sist inte blir fråga om en metod längre utan om en ny livsstil. Många skapar listor med JA-mat och NEJ-mat och känner att de måste hålla sig till dem. Det skapar ofta en hel del negativitet och problem i vardagslivet, vilket antingen leder till dåligt samvete eller att man straffar sig själv för att man inte har lyckats hålla sig till planen. Bra resultat tar tid och därför behöver du en lösning som fungerar i det vanliga familjelivet, det ”goda liv” du är van vid.

”Jag ska inte äta godis på ett år – och träna fem gånger i veckan” – NEJ säger experternaTa kontrollen över dina hungerkänslor

Nyårslöften som detta kan vara kul att skåla för på nyårsafton, men oftast hinner man inte ens halvvägs in i januari förrän man har börjat bryta mot dem. För alla som vill gå ner i vikt finns det en viktig beräkning att ha koll på. Man måste förbränna mer än man äter. När du använder W8 Solution kan du ta kontrollen över din aptit och dina hungerkänslor. Fibrerna från konjaksroten kan expandera upp till 200 gånger sin egen storlek och fyller därför upp en del av magen. Därför kan du till stor del äta samma mat som du brukar, men äter automatiskt mindre, vilket gör viktnedgången enklare och mer långsiktig. Fiberrik mat är också bra för matsmältningen och med en bra matsmältning fungerar näringsupptaget i tarmarna optimalt och det går lättare för kroppen att rensa ut allt det den inte behöver.

Gå ner i vikt med W8 Solution – Prova GRATIS* nu

Man måste förbränna mer än man äter …

Samtidig ger W8 Solution dig kontroll över ditt blodsocker genom att stabilisera det. Lågt blodsocker kan gå ut över humöret och leder ofta till att du känner sug efter att fylla på med någonting snabbt. Och om man lyssnar på suget och fyller på med snabb energi för man ofta en kort blodsockerkick (2–3 timmer) innan det sjunker igen. Och så är karusellen igång och det kan vara svårt att hejda eller sätta stopp för småätandet. En annan viktig del vid viktminskning är din förbränning. Man måste förbränna mer än man äter. Det kan variera från person till person hur bra eller dålig förbränning man har och det kan vara mycket frustrerande att försöka och försöka utan att få önskat resultat. Ingredienserna i W8 Solution bidrar till att normalisera förbränningen av kolhydrater och kan hjälpa dig på vägen mot en enklare viktnedgång.

Erbjudande: GRATIS* första paketet till alla nya kunder!

Slutsats: Med W8 Solution får du en enklare väg mot målet. Du kan till stor del äta samma mat som du och din familj brukar äta. Skillnaden är att du inte orkar äta lika mycket eftersom du redan har en viss mättnadskänsla. Och eftersom du varken behöver gå runt och vara hungrig eller känner sug efter småätande kan du enkelt använda W8 Solution på längre sikt och äntligen uppnå den figur du drömt om. Både humöret och blodsockret kan normaliseras och kolhydratsförbränningen ligger på normala nivåer. Perfekt när du vill gå ner i vikt och stanna där!

Vi strävar verkligen efter att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på hans egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/