Skip to content
Design-uten-navn-2

Så här håller du vikten i övergångsåldern

Overgangsalderen tiltrer som regel kvinner rundt 50 år, noen før og noen senere, og påvirker den enkelte forskjellig. Reaksjonene på overgangsalderen er avhengig av flere forskjellige elementer, men for de fleste er overgangsalderen synonymt med vektoppgang. Den engang så stramme figuren, eller favoritt snittet på buksene passer ikke lenger. Hvorfor er det slik, og hva kan man gjøre?

Många kvinnor som närmar sig eller är i övergångsåldern är rädda för att gå upp i vikt.

Risk för viktuppgång

För vissa kommer den tidigt, för andra sent – det kan vi inte råda över, men en sak är säker – vi kommer alla dit förr eller senare. Klimakteriet, den för många fruktade övergångsåldern som symboliserar skiftet från ung till äldre, fertil till icke-fertil och dessvärre för många samtidigt ett par byxstorlekar större. Vanliga symtom är värmevallningar, nattsvettningar och dålig nattsömn och viktuppgång som kan vara i upp till 7 år (för ett fåtal under resten av livet). Många upplever att det är jobbigt att gå upp i vikt. Förklaringen till varför man går upp i vikt är ganska enkel – och äntligen har vi nu också svaret på hur man kan avstanna viktökningen utan några drastiska åtgärder.

Få kontroll på vikten även efter övergångsåldern. Prova W8 Solution GRATIS* nu!

Overgangsalder og overvekt er for mange en frykt. Det trenger det ikke å være.

Kvinnor i fertil ålder lägger vanligtvis på sig på underkroppen – höfter, rumpa och lår är vanligast. Efter övergångsåldern och i takt med åldrandet minskar kroppens muskelmassa vilket bidrar till minskad förbränning.

Lägre förbränning, oförändrad kost och många gånger en mindre aktiv livsstil gör att många med åren går upp i vikt. I samband med klimakteriet minskar också östrogennivåerna i kroppen.

Tester på djur har visat tydligt att minskade östrogennivåer leder till stor viktökning. På samma sätt som män som har lägre östrogennivåer börjar även kvinnor efter övergångsåldern oftare och lättare lägga på sig fett runt midjan.

Patentsökt viktminskningsmedel ger hopp

Med åldern får många människor också en mindre aktiv livsstil. Barnen har flyttat hemifrån eller är i stor grad självgående och många unnar sig då att ta det lite lugnare i vardagen och njuta av god mat. Därför är det också viktigt att hålla koll på kosten. W8 Solution innehåller både ingredienser som fyller upp magen och skapar mättnadskänsla och ingredienser som bidrar till att normalisera blodsockret. För om man inte känner sig så hungrig är det lättare att äta lagom stora portioner. Eftersom suget efter mat inte är lika stort kan man fortsätta äta det man gillar, men i mindre mängder, utan att känna att man går miste om någonting som livet har att erbjuda. Samtidigt är det bra att hålla blodsockret normalt och stabilt blodsocker eftersom det leder till färre ”cravings”, vilket annars är vanligt när blodsockret sjunker. Då äter man ofta någonting snabbt och enkelt så att blodsockret får en snabb kick, men sedan sjunker det lika snabbt nedåt igen. Och så börjar det om igen och det är lätt att falla in i dåliga matvanor.

Så gick Camilla ner 19,5 kilo över sommaren  – Jag njöt av sommaren och hösten som aldrig förr!

W8 Solution har utvecklats för att hjälpa dig att enklare gå ner i vikt, normalisera blodsockret och bidra till normal kolhydratförbränning. På så sätt blir det lättare för dig att hålla kontroll på vikten och uppnå den storlek du vill ha utan att gå miste om ditt vanliga liv. Fördelen med att leva som förut är att det inte är besvärligt att låta viktnedgången ta den tid den tar och sedan stanna där med hjälp av W8 Solution.

Alla nya kunder får möjlighet att prova W8 Solution GRATIS* – prova du med!

Vi strävar verkligen efter att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på hans egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/