Skip to content
Design-uten-navn

Svag för chips eller godis? Då bör du läsa denna

Det är svårt att gå förbi skåpet, till och med köket, och inte minst hyllan i butiken utan att få med sig något gott, surt eller sött. Man blir hela tiden exponerad för godsakerna, och suget efter något gott ökar både för stora och små. – Det är helt enkelt godisterror som vi måste bli av med, säger Høie.

Med en större exponering för godsaker än någonsin både i butik och på nätet och en nästan obegränsad tillgång till godsaker är det svårt att säga nej till sig själv, barn och familj. Gentemot barn kan det vara nästan omöjligt. Den norska hälsoministeren, Bernt Høie, säger – Jag är grundligt trött på att se det som föräldrar utsätts för i kassaområdet i våra matbutiker. Samma exponering har vuxna!


”Godisterror vi måste bli av med”

Enligt en artikel som publicerats av forskning.no påverkas vårt sockersug i stor grad av vad vi har fått inlärt och ofta från uppväxten. Vad man exponeras för i tidig ålder lägger ofta grunden för sötsuget längre fram. Suget efter något gott, sötsuget eller din värsta vana – godissuget har många namn. Som tur är kan det vara enklare än du tror att bekämpa för både unga och äldre.

Stå emot sötsuget med normal blodsockernivå – testa W8 Solution GRATIS* nu

Få kontroll över blodsockret

Blodsockret är viktigt för både aptiten, suget efter mat och humöret. Gillar man att ta en sötsak här och där så sticker blodsockret upp för att därefter falla ner i botten så snabbt som en timme eller två senare. Ett blodsocker som går upp och ner som en jojo kan lätt göra det utmanande att hålla vikten. Orsaken är att med en ojämn blodsockernivå får man ständigt sug efter ”något gott”, och när man tar något gott tar det inte mer än en eller två timmar innan man får ta nästa runda. Då har man hamnat i en negativ spiral och sådana är alltid svåra att ta sig ur.

Men med diagnosen ”svag för chips och/eller godis” finns det lyckligtvis hopp, både på kort och på lång sikt. W8 Solution har utvecklats för att både minska hungerkänslorna, normalisera förbränningen av kolhydrater och stabilisera blodsockret. Genom att bidra till en normal blodsockernivå kan man komma ur den negativa spiralen det är att alltid vara sugen på något. Samtidigt kan konjakroten dämpa hungerkänslorna och göra det lättare att inte äta för mycket då den expanderar upp till 200 gånger sin egen storlek och fyller upp magsäcken. Om man känner sig mätt så kommer ofta inte känslan av att vara sugen på något gott heller, så dessa ingredienser kompletterar varandra mycket bra, både för att gå ner i vikt och hålla vikten stabil.

Ersätt suget efter något sött och gott med W8 Solution. Testa nu!

Du måste absolut inte avstå från allt

Förbränning och gammal vanlig fiberkost bidrar också till en sundare och friskare kropp. I dagens stressiga vardag och kanske lika stressiga kosthållning får vi mindre av fibrerna som mage och tarm mår så bra av. Kombinerat med tillskott av magnesium får fibrer mage och tarm att fungera bättre, vilket ger bättre näringsupptag. Magnesium bidrar även till att minska trötthet och utmattning, vilket är gynnsamt när man vill gå ner i vikt eller hålla vikten.

Lösningen kan verka enkel, men det är också viktigt att hitta ett sätt att gå ner i vikt på som du kan göra till en del av din vardag, utan att avstå från det som du gillar. Därför måste man se till att resan mot en lättare vardag är fylld med positivitet, inte NEJ till det ena och NEJ till det andra. Med W8 Solution äter du automatiskt mindre för att du känner dig mätt, och då kan du minska det totala kaloriintaget utan att det känns som en kamp. Inte minst kan du även leva ett vanligt familjeliv, utan att vända upp och ner på andras vardag.

Testa W8 Solution GRATIS* och stå emot godis!

Vi strävar verkligen efter att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på sin egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/