Skip to content
Design-uten-navn-3

Vad är W8 Solution?

Spektakulär lansering, otroliga resultat, fantastiska ingredienser, ett nytt och bättre sätt att både gå ner i vikt och kontrollera vikten på är bara ett fåtal av de ord som använts om W8 Solution. Här är historien bakom, förklaringen av ingredienserna och syftet med utvecklingen av den nya lovordade produkten.

Premium viktminskning: W8 Solution finns i en läcker och praktisk förpackning

Därför är det så svårt att gå ner i vikt

I början av utvecklingen ställdes frågan: Vad är det som gör att folk tycker att det är svårt att gå ner i vikt, och varför går man upp igen om man först lyckats? Efter fler frågor, forskning och sammanfattning blev slutsatsen följande: Man måste kunna gå ner i vikt utan att behöva ändra livsstilen totalt. Det måste vara förenligt med familjeliv och trevligt, inte en negativ sak.

Premium produkt för viktminskning

I princip är det rätt enkelt att gå ner några kilo. Man måste förbränna mer än man får i sig över tid. Men det är även där problemet börjar, och för den enskilda kan både aptit, en stressig vardag och andra mindre trevliga orsaker leda till att man äter mer än man bör.


Glukomannan – godkänd EU-ingrediens för viktminskning

Genom att börja med glukomannan, eller konjakrot, kan man få kontroll över aptiten. Fibern kan växa upp till 200 gånger sin egen storlek när den kommer i kontakt med vätska. I magen expanderar den därför och ger en mättnadskänsla. Tanken bakom är enkel: Man kan inte gå runt och känna sig hungrig över tid om man ska gå ner i vikt. Då klarar man inte att nå målet med en långsiktig, hälsosam och trygg viktnedgång. Samtidigt kan man äta mycket av det man är van vid, men äter då automatiskt mindre eftersom man känner sig mätt. På det sättet kan man ”behålla” många av de goda och kanske några dåliga vanor, men man hanterar det enkelt.

Premium erbjudande: Nu GRATIS på första paketet till alla nya kunder!

Få kontroll över blodsockret

Om man är van vid en liten kaka här och en liten kaka där eller annat småätande under dagen är det ofta för att hålla blodsockret i balans. För att hantera blodsockret och bidra till att det är normalt har krom tillsatts. Då kan man hålla uppe det goda humöret samtidigt som man slipper småätandet.

Ska man gå ner i vikt är det även viktigt att man förbränner kolhydrater. En av de vanligaste orsakerna, kanske fel att säga ursäkterna, till att man har problem med att gå ner i vikt är dålig förbränning. Genom att få i sig zink bidrar man till en normal förbränning av kolhydrater, och detta är mycket fördelaktigt i samband med viktminskning.

Fiber och proteiner viktiga för tarmens normala funktion

Med en mättnadskänsla tack vare användningen av glukomannan, bättre förbränning och normal blodsockernivå, så är det dags att titta längre ner i kroppen. Fiber är viktigt för tarmens normala funktion. En tarm i balans kan ta upp näringsämnen bättre och samtidigt skilja ut det som kroppen inte behöver. Förutom fibrerna i glukomannan har även peptider från lax tillsatts. Det har gjorts en rad studier i både Norge och Kanada på hur laxpeptiderna både påverkar tarmen och kan vara gynnsamma för viktnedgång. Detta är dock inte något som är dokumenterat i enlighet med Efsas krav på marknadsföring av kosttillskott.

Energi är viktigt, särskilt om man äter energibegränsad mat. I en viktnedgångsprocess blir många ofta slitna och trötta, och det är inte bra för en långsiktig viktnedgång. C-vitamin bidrar till normal energiomsättning – gynnsamt för omsättningen av din energi, och kombinerat med magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning kan du gå ner i vikt, utan att gå runt energilös.

Prova nu helt GRATIS, eller läs mer om W8 Solution

Ketos – kroppens förmåga att förbränna fett

Ketoner är något som kroppen producerar naturligt och dessa bildas när fettsyror och fett förbränns. Detta sker när kroppen inte kan använda socker i förbränningen (brist på kolhydrater). Kroppen hamnar då i ketos, vilket även är känt från lågkolhydratdieter. Om cellerna inte får socker tar de i stället för sig av fettreserverna – som bränsle i muskler, hjärta, njurar och hjärnan. W8 Solution har ketoner tillsatta från hallon.  

Vi strävar verkligen efter att göra dig nöjd och vill hjälpa dig på väg ner i vikt till ett lättare liv. Kontakta oss gärna om du har några frågor, eller vill veta mer om W8 Solution.

Om du verkligen vill gå ner i vikt, utan att behöva vända upp ner på det liv du har idag, ja – då bör du verkligen testa W8 Solution nu.

Följ gärna också Chris Medina och hans resa mot ett lättare liv på hans egen Facebook-sida: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/ eller på instagram: https://www.instagram.com/officialmedina/